E-shop můžete uzavřít před veřejností heslem v záložce Nastavení > Zaheslování e-shopu.

Chcete aby na Váš e-shop měli přístup pouze Vámi schválení zákazníci? Pomocí hesla můžete Váš e-shop zabezpečit a Váš e-shop se zobrazí pouze Vámi vybraným zákazníkům.

Zvolte heslo a zaškrtněte možnost “Zaheslovat e-shop”.